vineri, 4 aprilie 2008

„Optimizare“

Auzită în lift. M-a marcat tot restul zilei. Cică s-ar fi dus omul nostru la ghişeul Direcţiei Circulaţie să-şi ridice permisul auto. Acolo, ce să vezi, nici picior de om. Era singur-singurel. Fericit nevoie mare că urma să-şi rezolve problema din doi timpi şi trei mişcări, i-a cerut funcţionarului de dincolo de geam să-i elibereze actul. Stupoare: „Nu se poate, aşteptaţi să mai vină încă şapte persoane şi atunci o să se poată“.
Omul nostru n-a înţeles din prima şi atunci funcţionarul i-a explicat: „Aşa ies permisele din imprimantă, cîte opt o dată“. Sau cum a înţeles un cap cu caşchetă să optimizeze lucrul cu publicul.
Aproape banc, nu?

2 Comments:

Unknown said...

Probabil omul de la ghiseu n-are nici o legătură cu cei responsabili cu "imprimanta" de permise, oricum cred că s-a simţit ca în zona crepusculară tipul ştiindu-se în clădire doar angajaţii din administraţie :-))

MeSSeR said...

Păi cam aşa se întîmplă cu legăturile astea, de merg toate ca pe roate: sînt foarte mulţi indivizi care n-au nici o legătură cu serviciile pe care ar trebui să le presteze :)
Poliţiştii cu poliţia, funcţionarii cu administraţia...

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.