duminică, 29 iunie 2008

Finally, the L word came out

La început a fost „Cine l-a omorît pe J.R.?“, dar asta e deja preistorie și dintr-o cu totul altă categorie de întrebări ridicate de-a lungul timpului de seriale celebre.
Îți amintești de obsedanta întrebare care însoțea, de la un moment dat, fiecare episod din X-Files? Cînd naiba are de gînd Mulder să-i spună lui Scully că o iubește? Sau invers, ea fiind mai realistă și mai predispusă la „cele pămîntești“...
Ei bine, cam aceeași problemă de comunicare păreau să aibă Adama și Roslin, din BSG (al cărui sezon 4 tocmai a intrat în vacanța de vară). Din fericire, problema s-a rezolvat în chiar ultimul episod. I-a spus. Ea lui. Iar el n-a găsit altceva mai bun să-i răspundă decît „Era și timpul...“. Ceea ce, venind din partea unui amiral de flotă galactică, echivalează cu o replică pe măsura declarației de dragoste.
În compensație, vestea proastă: pe Terra e cam deranj.
Foto: SciFi.com

4 Comments:

Unknown said...

Well, la BSG cred ca era nevoie de un pic de variatie, in ultima vreme lucrurile incepusera sa o ia razna. La X-Files (pseudo)continuitatea era asigurata de vreun fumator care mai pica si el pe acolo, lipsa declaratiei nu cred sa fi facut probleme pentru actiunea limitata la un episod sau doua.

MeSSeR said...

Să vezi circ cînd o afla unul dintre ei că s-a pupat cu the final skinjob :)

Anonim said...

Mulder şi cu Scully o să-şi spună multe în filmul care a apărut cu ei.
The X-Files: I Want to Believe

MeSSeR said...

N-am nici o certitudine că va exista BSG - the movie. Aici sîntem deja la ultimul sezon, din care ar mai fi cam jumătate. Trecea timpul și ei se tot tatonau... :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.