marți, 8 iunie 2010

Babel On-Line

1. Mail de la unii cu care m-am încurcat într-o achiziție electronică și care se dovedesc a fi cam tîmpiței:

„Su pedido está pendiente ya que el pais no existe y no puede salir el paquete, llevamos varios meses intentando poder localizarle, por favor pongase en contacto con nosotros lo antes posible.“

2. Răspunsul meu, via Google translate, că am făcut spaniolă doar dos a
ños de escuela:
„Hola,
Mi país existe muy bien y se llama Rumanía. Es entre Bulgaria, Hungría y el Mar Negro. Mi país es miembro de la Unión Europea también. Me dice que mi país no existe suena muy embarazoso. Aquí tienes un mapa y mi dirección, así:
[...]Si usted escribe la dirección como está escrito aquí, el paquete debe llegar sin problemas. Mi número de orden es [...]
Espero que me pondré la camiseta de este verano.
Muchas gracias y perdonen mi español, he usado traductor Google:)“

And now we wait... Și, între timp, pensamos ce frumos ar fi fost totuși que este
país wouldn't exist...

Update – a venit pînă la urmă şi „camiseta“:

9 Comments:

Anonim said...

"Dragu mieu": plansei la iepisodu' pilot al acestei noi "telenoveli"... as vrea totushi sa stiu titlul acesteia, pt a putea comenta in cunostinta de cauza cu babili de la mine din coltz. Nu stiu daca vei capata sau nu tricoul, sper doar sa o vaz si pe Gaviota in aceasta noua productie.
P.S.- Nu-i subestima pe spanioli! Ei nu vor face altceva decat sa te provoace, pt a le furniza noi si noi subiecte de telenovele.
Don't forget por favor!!

Raluca Hippie said...

Tara e ea foarte frumoasa... Mai nasol ca-i locuita......

MeSSeR said...

@Jan: Șterge-ți lacrima, o să fie cu merry-end :)
@Raluca: Uitîndu-mă în jur și comparînd indicele frumusețe țară/locuitori, mă gîndesc că n-ar fi fost rău dacă era un pic mai urîțică...

Drace said...

Hahahah, nasol, cine sunt, sa le fac o vizita? Nu stiu ce tricou vrei, dar cred ca era mult mai ieftin daca il cumparai direct din China, fara sa mai treaca prin Spania?!?

MeSSeR said...

E vorba de Atlético de Madrid, sînt ultras Atleti și fan Forlàn :)) Tricoul a venit pînă la urmă, chiar repede după ce am lămurit problema existenței țării.
Plus că e făcut în Sri Lanka... chiar merita efortul :))

Drace said...

:) Aupa! Si eu sunt tot cu Atletico (am fost la 2 meciuri pe Calderon... dar mi-am luat tricou cu Newcastle, ha), anul asta inca mai avem sansa de a castiga mai multe trofee decat Real si Barca la un loc, ceea ce ne-ar face foarte invidiati! :D :)))

MeSSeR said...

Numa' să nu plece Forlan sau „finu“ :)
De Reyes sau Jurado nu mai zic...
Uite şi poză:)

Drace said...

Fain tricoul... au un lot foarte bun, toata lumea se astepta sa evolueze mai bine si in liga, oricum cred ca sunt singurii care i-au invins pe Barca anul asta in campionat. Eu i-am vazut pe vremea cand il aveau pe Fernando Torres, nici nu mi-am dat seama cum a trecut ultimul campionat fara sa merg sa merg la stadion, dar am fost interesat mai mult de rugby. Imi propusesem sa merg la finala cupei pe Nou Camp, dar a coincis cu vacanta mea in Romania si nu mai aveam cum sa ajung. In ciuda problemelor financiare, eu cred ca Atletico isi va pastra lotul, poate chiar intari: ma bazez pe faptul ca din 2012 se vor muta pe un nou si foarte frumos stadion, La Peineta, construit special pentru candidatura Spaniei la Jocurile Olimpice din 2016. :) Jucatorul meu preferat e Kun Aguero.

MeSSeR said...

Aș fi ipocrit dacă aș spune că nu te invidiez. Nu știu dacă mai prind Calderon, dar pe La Peineta ajung eu odată și-odată :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.