marți, 7 octombrie 2008

Teatrul Masca (Nord) – loc de dat cu capul

Pînă să-mi rezolv problema contului pe DeviantArt (m-am înșelat, se pare că „e de la ei“, acum am cardurile pline de bani și tot nu vor să mi-i ia), iată o nouă mostră de indecizie combinată cu prostie, prelevată în noaptea de sîmbătă spre duminică prin împrejurimile imediate ale minunatului meu habitat. Umbla vorba pe la locul faptei cum că individul rula în regim de TGV pe șinele tramvaiului și se pregătea să treacă pe lîngă refugiu prin schema cu peronul pe partea dreaptă... cînd, ce să vezi, mai încolo, oprită regulamentar la o cafea, păștea o mașină a poliției rutiere. Momentul optim de revenire pe carosabilul dedicat jantelor cu anvelope trecuse însă, dar – din capul omului nostru – decizia de a trage disperat volanul spre dreapta plecase de mult către brațe. Continuarea a fost cu zbang în bordura înaltă a refugiului și flic-flac cu aterizare pe spate în capătul celălalt.
Eu? Mă întorceam amărît de pe Ghencea, unde mă dusesem înviorat de promisiunile unui scor-fluviu (FC Otopeni? Wtf?...). Ajuns în cartier și contemplînd dezastrul petrecut (și) în lipsa mea, mi-a venit în minte reclama cu indianul care-și bușește rabla de toate zidurile pînă încropește un Peugeot. Iar cu asta mi-am mai recuperat cîte ceva din starea cu care plecasem...

3 Comments:

Unknown said...

Indianul face din rabla Peugeot. Peugeot-ul din poza, dupa un drum prin service, o sa aiba atata chit pe el de o sa zici ca e Trabant (cu caroserie din binecunoscutul carton) - n-o sa poata baietii sa nu restaureze aceasta "masina clasica" (expresie care se tot repeta pe discovery din diverse motive).

Ana said...

si asta ce crezi c a vrut sa obtina din busituri?
o trotinetaaaaa?

MeSSeR said...

@Doru: judecînd după poză, asta poate să treacă deja la "Wild"... junglă avem, leu avem, maimuțe... oho-ho... :)

@Ana: nu privești cum trebuie imaginea: dacă înainte era altceva??? :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.