joi, 14 februarie 2008

14 februarie: roz cu picăţele

Lumea nu e roz, o privim noi prin cioburi colorate. La tine cum se vede? Un astfel de ciob e şi motivul pentru care azi cerul nu mai e albastru. Nici măcar nu mai e cer, e ceruleţ.
Singura experienţă care contează e a ta. Şi tocmai din cauza asta nu văd vreun motiv pentru care ai fi tentat să le cunoşti pe ale altora. Mai ales că n-au nici un efect. Printr-un concurs nefericit de împrejurări şi plasarea într-un anturaj nepotrivit, ai putea afla că toţi bărbaţii sînt nişte porci, de exemplu. Şi uite-aşa, femeie fiind, intri fără să vrei sub stigmatul zoofiliei.
Se povesteşte că de V-Day se şterg cu buretele o groază de chestii, de importanţă capitală în oricare altă zi: că ea a ocupat toată policioara de la baie cu anticelulitice sau co-enzime Q, că el duhneşte a bere şi a scrum de ţigară orice-ar face, că ea se smiorcăie prea des sau că el e din ce în ce mai insensibil. Nimicuri.
Uite, azi parcă ai găsit ceva mai mult spaţiu pe policioară. Dacă nu cumva e doar faptul că azi te mulţumeşti tu cu mai puţin, fără să-ţi dai seama. Ea urmează să-ţi spună că de fapt miroşi a bărbat adevărat, să nu mai plîngă din orice şi tu să te prefaci că-ţi pasă.
Pînă a doua zi:
Iubi, duci şi tu gunoiul?

P.S.: Îi mulţumesc pe această cale mamei mele care m-a ferit de prenumele "Vali".

Don't you think it's sometimes wise not to grow up?...

3 Comments:

Ana said...

m am gandit de multe ori, dar n am apucat sa scriu niciodata nimic despre numele diminutivate...ai,ai,ai, si ce nume frumos e VALENTIN:)

Dar ii multumesc si eu mamei tale, ca sigur erai Vali.Gabi. Adi.Edi. Cristi.
Pe cand asa, si mai ales cu firea dumitale, nu cre' ca are cineva curaj sa ti spuna macar... Danutz :D

MeSSeR said...

Ştii tu ceva... Chiar dacă e diminutiv, Dănuţ e mai puţin grav decît Daniel :)

Ana said...

iiiiih...
danutz e chiar simpatic. mai ales daca e napolitana sau urs.

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.