miercuri, 23 ianuarie 2008

Upgrade


Vine o vreme în viaţa fiecăruia dintre noi cînd uneltele de care ne folosim nu ne mai ajută. Sau nu ne mai plac. Sau pur şi simplu crapă şi trebuie înlocuite. Nu sînt adeptul upgrade-urilor din mers. Bune la început sau proaste spre sfîrşitul scurtei lor vieţi, sistemele pe care le-am tăvălit au fost întotdeauna bine echilibrate. Din păcate, situaţia financiară în care mă aflu nu-mi permite să trec brusc la următorul nivel, iar asta s-ar putea numi tot upgrade din mers. Aşa cum spuneam şi cînd lucram în editură... ce dracu' să fac dacă nu mi-a plăcut cartea, aşa-mi trebuie!?
O poză cu sistemul actual ar fi fost de-a dreptul obscenă. Ilustrez acest post doar cu un vizual a ce va să vină. Componente una şi una, alese pe sprînceană. Poate de aici şi clipitul des atunci cînd însumez valorile.

4 Comments:

Unknown said...

Hmm, vreau şi eu o carcasă de-aia cu sertare, să nu mai caut şurubelniţa când mi-e vremea mai dragă. :))

MeSSeR said...

Ce să-ţi spun? Că eu am şurubelniţa mereu la îndemînă, pentru că am nevoie de ea la aproape fiecare restart? :)
În ceea ce priveşte carcasa, m-am hotărît într-un final la un Antec P190B. Silenţioasă în draci, pun mare preţ pe asta, acum parcă stau cu hidroforul lîngă mine :)

Unknown said...

La mine pc-ul a făcut pe nebunul ieri, acum e oarecum la stânga tastaturii şi îmi suflă în freză ca să nu mă încing. Capacul nu i-l mai pun că e mai sexos aşa naked şi nu-şi bagă nimeni mânuţele prin el :D

MeSSeR said...

Fără capac stă şi al meu, dar eu sînt stîngaci, aşa că îl ţin în dreapta :))

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.