marți, 20 noiembrie 2007

Eve Online: cică Major Changes to Come

Am I mean or what? :)
Dacă în ultima vreme n-am prea mai avut timp să "mă ocup" de latura ludică a timpului meu liber, asta nu înseamnă că n-am rămas conectat la fenomen. Se anunţă schimbări majore în ceea ce înseamnă grafica şi mecanica jocului. Pînă acum, necesităţile profesionale nu prea mi-au dat impulsul de a-mi upgrada echipamentul "de calcul", se pare că mă vor obliga cerinţele de sistem ale noului expansion release – Trinity.
În Eve nu poţi să intri în pauza de masă... pentru Eve ai nevoie de Timp cu T mare, cam de la 3-4 ore în sus pentru o misiune sau pentru un PVP. Componenta social-economică, cea politică şi cea de training sînt predominante, practic "pew-pew" nu faci decît foarte puţin. Iar dacă le ignori pe primele, ai mari şanse să faci "poc" fără să mai apuci să faci "pew".
Probabil că toate astea sînt valabile, în linii mari, şi pentru WoW, n-am încercat. De fapt, la Eve am ajuns căutînd un MMORPG non-fantasy. Chestie de gust. Unora le place Tolkien. Eu am consumat mai mult van Vogt, Le Guin şi Brunner.

Un trailer mai vechi dar care a rămas pe primul loc în preferinţele mele. Enjoy.

7 Comments:

IT Psihoterapia said...

este intr-adevar reusit...nu-ndraznesc sa ma uit mai mult de cateva secunde pentru ca mi-am propus sa stau in fata calculatorului, ma refer la timpul din afara serviciului unde asta este...maxim 2 ore! Asta de luni, dar deja am amanat-o pentru 1 decembrie! :)

MeSSeR said...

Eu nu pot să-mi propun aşa ceva, timpul din afara serviciului tot în faţa calculatorului se scurge :)

IT Psihoterapia said...

pai asta ziceam si eu...si restu'?

MeSSeR said...

restu' timpului? drumuri, somn...

IT Psihoterapia said...

..probabil tot in fata computerului... :)

Anonim said...

ai ramas in urma...
http://www.eve-online.com/news/downtimenews.asp

MeSSeR said...

:) mda... tell me something new... :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.