sâmbătă, 8 septembrie 2007

UPC - Urban Pissing Contest

Hai să găsim şi alte definiţii pentru nenorociţii ăştia care se autointitulează internet service providers. Aştept propuneri, mai relaxat decît aştept rezolvarea problemei cu 2/3 din zi conexiune de căcat. Lor se pare că li se cam rupe-n paişpe. Eu însă n-am de gînd să accept fără zgomot să împart ţeava cu din ce în ce mai mulţi fraieri care au muşcat din campania promoţională cu nufărul.
You'll never get to touch that, bitch! :)

"Noi, cei de la UPC, consideram ca pe primul loc sunt clientii (distrusul care a editat textul ăsta ar fi trebuit să bolduiască şi "pe"-ul) si asteptarile acestora, si de aceea ei merita cele mai bune si mai profesioniste servicii in domeniu. Eforturile noastre sunt indreptate permanent catre satisfacerea celei mai exigente cerinte posibile.
Te rugam sa vizitezi site-ul nostru cat mai des, deoarece intotdeauna este actualizat cu cele mai noi informatii.
O zi placuta!
Richard Anderson
Director General UPC Romania"

Well, Mr. Anderson... blow me, that will make my day a lot nicer.
Ok, m-am mai răcorit.

9 Comments:

Anonim said...

clicknet rulz :)

MeSSeR said...

Are you sure? I mean... are you definitely sure? :)
Dincolo de experienţa ta personală, vreau să zic. Că altfel, pun pariu că sînt destui care n-au probleme nici cu ăştia ai mei :)

Anonim said...

eu sunt pe rds(ai vazut si tu) si merge destul de bine..nu perfect da' destul cat sa nu ma enerveze...

Anonim said...

atat timp cat au cea mai tare oferta de pe piata nu vad de ce sa nu atraga noi clienti si stai linistit ca nu o sa fii afectat. lucreaza ei intens la modernizare pentru a face fata tarficului samd...

MeSSeR said...

@kalaul: n-o să fiu afectat? Sînt deja, that's the whole point. Eu nu vorbesc aici de chestii care mi s-ar putea întîmpla într-un viitor oarecare. Şi nu reziliez contractul cu ei pentru că ar avea o ofertă proastă. Oferta e beton.

Anonim said...

pai ce abonament ai? eu am la serviciu pachetul cu internet pana la 20 mbps si merge destul de bine. nu stiu de rds, dar clicknetul chiar nu il recomand. am avut si nu m-a incantat.

MeSSeR said...

@angie: înseamnă că eşti relativ proaspătă, eu încă am pachetul vechi (Ultra - "pînă la" 6 Mb). Probabil că pachetele astea vor fi şi ele transformate în noile "Large".
Nu vreau să te sperii, însă două-trei luni de la semnarea contractului nici eu nu am avut probleme notabile.
Am mai spus, e aproape ca la loterie. Unii n-au avut niciodată necazuri, fie că e vorba de Clicknet, de RDS sau de UPC.

MeSSeR said...

Şi ca un fel de update: ieri noapte am fost deconectat. La primul telefon pe care l-am dat am aflat că figuram cu o factură restantă (deşi plătisem la sfîrşitul lui septembrie). La al doilea telefon (dat după aproximativ o oră) nu se mai ştia motivul deconectării.
Iar la al treilea apel, efectuat azi-dimineaţă, nu mai figuram cu nici o factură restantă...
Evident, la toate cele trei apeluri am vorbit cu trei persoane diferite iar pe ultimele două le am "pe bandă" :)

Anonim said...

domnule messer, sunteti diabolic :) dupa cum spuneam, doar la serviciu am UPC. cred ca s-au orientat bine, mai ales ca vor tot imbunatati serviciile. ai dreptate, e un joc de noroc. unora le merge bine, unora nu. eu am spus de clicknet pt ca are sora'mea si ii merge foarte greu, desi sta intr-o zona foarte buna. asta e

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.