sâmbătă, 25 august 2007

New wave of wooden language (II)

Fragmente din newsletter-ul intern pe care-l primesc periodic la birou:

"Dragi colegi,
Iata ca a venit si momentul in care COMPANIA isi lanseaza propriul Newsletter, ce urmeaza a avea o aparitie lunara. Ideea a aparut din nevoia de comunicare in organizatie; sunt multe lucruri care va intereseaza si pe care uneori le aflati cu intarziere sau ajung la voi deformate, dupa ce parcurg drumul lung si sinuos al telefonului fara fir.
Primul numar al newsletterului nostru este un experiment – asteptam opiniile si sugestiile voastre despre aceasta initiativa. Sigur ca pe masura ce va trece timpul, formatul si continutul vor putea fi imbunatatite, tinand cont de toate ideile bune pe care le vom primi de la voi. Informatiile din newsletter vor raspunde unor intrebari legate de mutare, de perfomantele companiei, de evenimente la care am participat noi si COMPANIA, lucruri intamplate sau care urmeaza sa se intample. Vom incerca sa va tinem la curent si cu evenimentele fericite din viata colegilor nostri (aniversari, copii, nunti si alte asemenea), dar aici vom avea nevoie de ajutor din partea voastra. Va asteptam cu idei, noutati, barfe, vesti si povesti... Si nu uitati, newsletterul este al nostru al tuturor, asa ca orice sprijin este binevenit!
Manager Resurse Umane"

"COMPANIA se muta in casa noua! Intr-un mare «open-space», in care toate departamentele comunica mai rapid si mai eficient si in care pregatim concursuri de viteza pe scaunele mobile. Lasand gluma la o parte, speram ca in noul sediu sa fim mai organizati, mai inspirati, mai eficienti!"

"Album de familie.
In luna iunie, multi dintre colegii nostri au mai adaugat cate un an la numaratoarea personala...«au inaintat in varsta» cum se spune, asa ca ne bucuram alaturi de ei, urandu-le din toata inima «La multi ani !» cu sanatate, bucurii si realizari pe toate planurile! Pentru ei, urarile vin cu oarecare intarziere, si ne cerem scuze, dar asta nu le face mai putin sincere si calduroase...
Dorim sa-i transmitem felicitari colegului nostru [... ...] caruia sotia i-a nascut o fetita la inceputul lunii iulie. Sa le traiasca, sa fie sanatoasa si sa aduca parintilor numai bucurii!"

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.