marți, 17 august 2010

Signature of a cult-band frontman

Sau trofeul din vara asta, cînd Andrew Eldritch s-a gîndit să se așeze și el la un suc, chiar lîngă masa noastră. Povestea – asta și cele de dinaintea ei – nu chiar la toamnă, dar ceva mai încolo.
Pînă atunci, arunc aceleași și aceleași poze pe unde mă mai ajută distributivitatea să activez online și am reacții mult prea indulgente față de „cronicari“ de festival aduși cu click-ul... Oameni care, înainte să învețe să scrie, ar fi trebuit să învețe să tacă.




13 Comments:

Doulfe said...

Cred ca te-am vazut cand ti-a dat autograful. Eu eram la aceeasi terasa, dar doar in postura de "stalker". M-am mai ciondanit si eu cu metropotamul in probleme "sisteresti". Dar, ce sa zic... Sisters oricum nu mai sunt ce-au fost. Ce mai conteaza, pe mine m-au facut mega fericita

Doulfe said...

I-am comentat si eu, ca fapt divers: http://muzica.metropotam.ro/Cronici-de-concerte/2010/08/art3414912989-ARTmania-2010-la-Sibiu-Ziua-1/#com2872507376

MeSSeR said...

Păi, dacă ai văzut un hiper-emoționat care stătea pe vine lîngă scaunul lui Andrew, pentru că în picioare nu-l mai ajutau genunchii, eu eram ăla :)

Vizitez des zona aia de pe metropotam, evident nu pentru articol. Sper să-l văd pe militon trecut la cronici de restaurante.

Doulfe said...

:)))) din alea "de cartier". Da, te-am vazut. Eu imi propun sa-i vad de minim 5 ori la anul

child said...

multi au pierdut prilejul de a tacea cand e vb de sisters :)

MeSSeR said...

Şi asta se întîmplă pentru că nişte organizatori au dat cu bîta-n baltă, chemîndu-i la un festival care nu-i merită.

doulfe said...

Eu sincer ii voi face statuie celui care s-a gandit sa-i cheme. Intai sa aflu care e. A adus numai necazuri festivalului, dar, in definitiv, ce-mi pasa mie :))

MeSSeR said...

Bineînțeles că între nu-i vedea deloc și a-i vedea într-un festival așa cum a fost Artmania anul ăsta, aleg să-i văd. Balta e de vină... :)

child said...

cand ma gandesc ca au fost headlineri la un festival cum e m'era luna, si care a fost reactia "presei" noastre, din nou nu stiu daca sa ma intristez sau sa rad :)

MeSSeR said...

Mă gîndesc că Andrew e posibil să fi aflat (din auzite sau chiar prin traduceri mot-a-mot) toate scursurile apărute prin fițuicile noastre și că vizita lor a fost first and last... fără nici un and always...

child said...

sa fim seriosi - cu sau fara cronicile noastre, nu cred ca mai reveneau in romania. ma mir ca au ajuns si la artmania...

ca paranteza la partea cu fumul - eram intr-un concert de club in germania, si era atat de mult fum pe scena, incat mi s-a facut rau instant. tot asa, stateam in primele randuri. era mult peste ce-a fost la sibiu. nu am urmarit reactiile online, dar nu cred ca nemtzii au stat sa se planga pe toate siteurile ca a fost un concert prost pentru ca era mult fum pe scena :)

Drace said...

Ma uit la pozele facute de tine si la cele de pe Metropotam... si inteleg, ca de pe terasele din jurul pietei, se vedea doar fumul, iar muzica impiedica conversatia cu vecinii de bere, agasant, clar!

MeSSeR said...

Mai pune şi că unele terase îşi puneau muzica lor simultan cu ce se întîmpla pe scenă... Aşa, la ambiţie :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.