miercuri, 23 iulie 2008

Români, vă ordon: parcați totul!

Încă o apariție memorabilă a unei cașchete. Într-o știre legată de parcările vehiculelor de mare tonaj pe spațiul public (pe trotuare, în fața blocului, în mijlocul străzii), siguranța și încrederea își exprimă punctulețul de vedere: „E o problemă de spațiu la nivelul Capitalei, avem lege care interzice oprirea, staționarea și parcarea acestor vehicule grele... dar nu știu dacă există alternativă...“.
Mai pe înțelesul meu, al civilului: nenea care trebuie să aplice legea încearcă timid să justifice neaplicarea ei, ca și cum căprăria lui ar avea vreo treabă cu alternativa de care pomenește și care lipsește.
Oare de ce naiba, atunci cînd văd o mașină de poliție urlînd din sirene, trecînd pe roșu, pe linia de tramvai sau luînd cu asalt trecerile de pietoni, nu mă gîndesc că pe undeva arde vreun petec de țară, ci la faptul că ălora poate li se încălzește berea acasă?

Proba video, aici.

2 Comments:

Unknown said...

Hmm, probabil că ar trebui interzisă şi staţionarea maşinilor de poliţie, atunci ar găsi ei o alternativă: ar conduce pe rând mergând în cercuri şi sărind în şi din maşină mai ceva ca în filmele cu Bruce Willis... Now that would be something to see before you die, mai ales la ce burţi au unii oameni ai legii :D

MeSSeR said...

Eh, de ce crezi că s-a inventat volanul reglabil? :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.