luni, 10 martie 2008

Nu chiar mea culpa, dar...

... se cuvine totuşi să menţionez că azi mi-a sosit carcasa comandată de la Mediadot. N-am mai apucat să-i sun ca nu cumva să mă uite şi săptămîna asta. M-au sunat ei, de dimineaţă. „Avem produsul". „Ok, l-aţi avut şi săptămîna trecută, n-o să mă sunaţi iar peste 10 minute ca să-mi spuneţi că v-a scăpat printre degete?“. „Nu“ (zîmbind, probabil).
Se împlinesc două ore de cînd am intrat în posesia obiectului cu pricina. Cutia – sigilată, accesoriile la locul lor. Poze. Pentru celelalte componente mergem deocamdată pe mîna Mediadot.
Există vreo certitudine că, dacă aş fi avut răbdare, lucrurile ar fi mers la fel şi cu încercarea de la MarketOnline? Nu.

7 Comments:

Unknown said...

Uuuh, furia neagra to say the least ;-)

MeSSeR said...

Cam da. Asta, dacă o pun pe birou, mă domină :)

OLiX said...

foarte tare, chiar nu ma asteptam sa-ti ajunga inca de luni carcasa :) Asa da !

Anonim said...

Probabil asta a ta e vreun model mai nou, cea pe care o am eu e mai veche putin (un Antec P180B) si pot spune ca e superba (atat dpdv al zgomotului cat si a racirii). Cred ca ai facut o alegere f buna.

PS: ce-ti mai face locatarul din balcon?

MeSSeR said...

Da, se poate să fie un model mai nou, e P182. În afară de zgomotul redus (eu n-am ascultat o carcasă mai silenţioasă decît cele din gama asta) şi de circulaţia aerului, ce mă mai atrage la ea e lipsa oricăror "floricele" sau "umflături" aşa-zis futuriste din design.

Locatarul din balcon stă pe ouă, ce să facă. Din calculele mele, ar mai avea de stat încă o săptămînă spre zece zile, aşa... :)

Anonim said...

daca nu e mascul, sta degeaba pe oua... nu vor iesi pui vii.

MeSSeR said...

Acuma, na... dacă nici ăştia nu mai ştiu care dintre ei să stea pe ouă, chiar că s-a întors lumea cu susul în jos :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.