luni, 25 februarie 2008

Am placă de bază şi mă pozez cu ea


Aşa cum mi-am promis (mie însumi, sînt singurele promisiuni pe care le onorez – nu pentru că aş fi un neserios, ci pentru că altora nu prea le fac promisiuni), am început asamblarea noului calculator. Cu placa de bază: MSI K9A2 Platinum V2. Fan MSI. Şi fan AMD, desigur. Puţin peste 5 bulioane, de la Mario Soft, singurii care nu au ridicat din sprîncene şi care nu mi-au sugerat alte variante pe care le aveau în stoc, mai ieftine şi mai bune.
Acum, la începutul lui martie, cînd toţi masculii aleargă ca bezmeticii după mărţişoare şi frezii (he he), urmează carcasa şi sursa. Posibil să fie doar carcasa la tura asta, încă n-am aflat cîţi bani iau din şpăgi. Prima să fie un Antec P182B iar sursa, ceva pe la vreo 650W. Apoi Phenom-ul, dacă se îndură ăia să-i dea drumul pe piaţă şi versiunii de 9700.
Nu-mi fac probleme, după ce voi fi terminat cu calculatorul îmi vor rămîne de rezolvat – ca întotdeauna – celelalte: dinţii din gură (pe scurt, dinţii), termopanele şi încă vreo două-trei scînduri de la Ikea. Dacă nu cumva o să înceapă să ningă şi o să fie nevoie să umblu după bradul de Crăciun...

5 Comments:

Anonim said...

Să-ţi crească mare şi fericită :)

MeSSeR said...

Merci pentru urare, deşi e contrară tendinţelor din industrie: astea cînd "cresc", devin din ce în ce mai mici! :)

Unknown said...

Faceţi poze cu... plăcuţa. Noroc că pc-urile n-au maimuţe... da' au şoareci :))

Anonim said...

"Avem si noi computator cu guzgan" -faza cu niste moldoveni de peste Prut-

MeSSeR said...

LOL, măcar ei să se înţeleagă între ei... :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.