vineri, 12 octombrie 2007

Alţi roboţi... începe să fie fun...

Aminteam aici şi ilustram aici cum trec în fiecare zi pe lîngă două şantiere nesemnalizate de viloaie, cum i-am scris primăriei despre faptul că am o dambla cu panourile de autorizare a construcţiei şi despre cum mi-a răspuns ea (primăria sector unu) în doi peri, fără să atingă subiectul.
Well... iată ce primesc azi pe la prînz pe mail:

un al doilea răspuns, aproape identic cu primul (ăla a fost prin martie-aprilie şi a venit prin poşta clasică), şi chiar în forma asta – fişier imagine ataşat la mail (doar că l-am făcut .jpg în grayscale, că era un .tif în bitmap). Îmi stăpînesc cu greu un LOL şi citesc:


Aceleaşi "bălării", cu diferenţa că – în încheiere – mi se atrage atenţia că nu mai am dreptul şi la a treia încercare :) Aici nu m-am mai putut abţine: LOOOOL.
Deci: presupusul manelist este urmărit penal şi se judecă de un an şi două luni cu Primăria pentru faptul că nu a oprit lucrările. Dacă pînă acum Primăria l-a tot pocnit peste ochi cu adrese, amenzi şi procese verbale, acum nu mai poate întreprinde nici o altă măsură pînă nu se ajunge la hotărîrea definitivă. Drept pentru care lucrările pot continua. Ceea ce se şi întîmplă. Adicătelea... dacă vrei să-l laşi în pace dă-l în judecată!!! :)
Şi eu care mă agăţ de nişte nenorocite de panouri... şi Primăria care mă anunţă că tocmai mi-am epuizat şansele pe subiectul ăsta...
Dom' primar, vă rog io, pot să mai trag un bileţel???

P.S.: 1. observaţi vă rog preţiozitatea cu care este scris déjà într-un text redactat fără diacritice...
2. La celălalt obiectiv (Bîrlogeni 38-40) mi se comunică autorizaţiile de construcţie... să le fac eu panou dacă vreau!?
3. Pentru o mai clară imagine a stării de lucruri (dacă am fost prea incoerent), găsiţi aici ce i-am pus primarului pe blog, după ce am descoperit cu ajutorul lui Oaie că are unul :)

1 Comment:

IT Psihoterapia said...

hahaha!...nu te-ai prins?! ai 2 interventii, ai "deja" cu 2 accente! Sa-ti fie clar!!! :)

Trimiteți un comentariu

Eu scriu, tu comentezi, eu moderez... Aritmetic vorbind, avantaj eu.